Ted Baker

Darceyy Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer 100%
Materiaal binnenkant Katoen
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 257442
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Darceyy van Ted Baker de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 24 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 16 cm. Met zijn goudkleurige hardware en bruine kleurnaam straalt deze tas elegantie uit.

De Darceyy is gemaakt van 100% leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De binnenkant is gevoerd met zacht katoen, waardoor je spullen goed beschermd zijn. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

Deze crossbodytas biedt voldoende opbergmogelijkheden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. Daarnaast zijn er ook twee open binnenvakken waar je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere benodigdheden kunt opbergen.

De Darceyy heeft een handige ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze crossbodytas is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Darceyy van Ted Baker!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies