Ted Baker

Darcelo Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 240463
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Darcelo van Ted Baker de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Darcelo heeft een afmeting van 22 cm breed, 5 cm diep en 15 cm hoog, waardoor hij compact en toch ruim genoeg is voor al je essentials. Hij is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Darcelo is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen georganiseerd kunt houden. De bruine kleur van het merk Ted Baker geeft de tas een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de Darcelo crossbodytas van Ted Baker ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel hem nu en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies