Ted Baker

Ayahla Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 256185
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Ayahla handtas van Ted Baker echt iets voor jou! Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

De Ayahla handtas behoort tot de categorie Handtassen en heeft een afmeting van 24 cm breed, 16 cm hoog en 4 cm diep. Het goudkleurige hardware detail geeft een luxe uitstraling aan de tas, terwijl het zwarte leer zorgt voor een tijdloze en klassieke look.

Deze handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een inhoud van 1 liter. Met de afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Ayahla handtas is voorzien van het merklogo van Ted Baker en heeft de productcode 256185. Met zijn veelzijdigheid en functionaliteit is deze tas een perfecte aanvulling op je garderobe. Bestel nu en maak een fashion statement met de Ayahla handtas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies