Rains

Loop Crossbody Bag Straw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Straw
Merk product code 13100
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

De Loop Crossbody Bag van Rains is een stijlvolle en praktische toevoeging aan je tassencollectie. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 24 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe.

Deze crossbodytas is ontworpen voor volwassenen en heeft een ritssluiting voor veilige opslag. Het merk Rains staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Loop Crossbody Bag is geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Straw" en de productcode "13100" is deze tas een echte eyecatcher.

De tas heeft ook handige opbergopties, waaronder een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of een avondje uit, de Loop Crossbody Bag is de perfecte metgezel.

Met zijn informele maar professionele uitstraling past deze tas bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt look of een chique jurk, de Loop Crossbody Bag voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en voeg de Loop Crossbody Bag van Rains toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies