Plevier

Baken Leren Damestas 15.6 Inch brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Plevier
Merk kleurnaam brown
Merk product code 862
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Baken Leren Damestas 15.6 Inch perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is ontworpen voor dames.

Met een breedte van 44 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het speciale laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

De Baken Leren Damestas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Het merk Plevier staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De bruine kleur geeft de tas een tijdloze en elegante look.

De tas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of in je hand, met deze tas kan het allemaal.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en voorkomt dat er iets uit de tas valt. Geen gedoe meer met losse sluitingen of knopen, met deze tas kun je snel en gemakkelijk bij je spullen.

Kortom, de Baken Leren Damestas 15.6 Inch is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel deze tas vandaag nog en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies