Nunoo

Small Honey New Zealand Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Leer
Merk Nunoo
Merk kleurnaam Black
Merk product code 76295
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Small Honey New Zealand van Nunoo de perfecte keuze voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 13 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Small Honey New Zealand in de kleur Black is voorzien van een handige magneetsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast biedt deze tas verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting.

Met de merkproductcode 76295 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product van Nunoo. Deze tas combineert functionaliteit met een trendy design, waardoor je er altijd stijlvol uitziet, waar je ook naartoe gaat.

Kies voor de Small Honey New Zealand crossbodytas en ervaar het gemak en de elegantie die deze tas te bieden heeft. Bestel vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies