Nunoo

Helena New Zealand Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Nunoo
Merk kleurnaam Black
Merk product code 75445
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Helena New Zealand van Nunoo de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Helena New Zealand heeft een compact formaat met afmetingen van 17.5 cm breed, 4 cm diep en 10 cm hoog. Hierdoor is de tas ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat het te zwaar of onhandig wordt. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk en veilig afsluiten. Daarnaast beschikt de Helena New Zealand over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je sleutels of telefoon kunt opbergen. Zo heb je altijd alles binnen handbereik en hoef je niet lang te zoeken.

De Helena New Zealand is uitgevoerd in de kleur Black, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt opdoffen voor een speciale gelegenheid, deze tas past perfect bij elke stijl.

Met de merkproductcode 75445 weet je zeker dat je een authentiek product van Nunoo in handen hebt. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Helena New Zealand is daar geen uitzondering op.

Kortom, de Helena New Zealand is de ideale crossbodytas voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn compacte formaat, hoogwaardig leer en handige opbergopties is deze tas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies