Nunoo

Helena City Hot Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Nunoo
Merk kleurnaam Hot Pink
Merk product code 75444
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Helena City van Nunoo de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 17.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 10 cm, heeft deze tas precies de juiste afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen.

De Helena City is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Nunoo staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de opvallende hot pink kleur is deze tas een echte eyecatcher. De merkproductcode 75444 zorgt ervoor dat je precies weet welk model je in handen hebt.

Deze crossbodytas is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Hij heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de Helena City over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je telefoon of sleutels. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar je belangrijkste items!

Met de Helena City crossbodytas van Nunoo ben je helemaal klaar om stijlvol de stad in te gaan. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies