Nuit Blanche

Crossbody Nuit Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Nuit Blanche
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1010
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Kliksluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Crossbody Nuit van Nuit Blanche de perfecte keuze voor jou! Deze stijlvolle tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 12 cm. Met zijn goudkleurige hardware en zwarte kleurnaam straalt deze tas pure elegantie uit.

De Crossbody Nuit is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het afneembare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je stemming of outfit.

Deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je essentials. Met een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee, sleutels en andere belangrijke items georganiseerd houden. De kliksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch snel toegang hebt tot je benodigdheden.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Crossbody Nuit is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en praktische functies zal deze tas zeker een favoriet worden in je collectie. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van de Crossbody Nuit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies