Monk & Anna

Phone Pouch Grain Milk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15.7 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Milk
Merk product code 1601696
Schouderband Niet verstelbaar en niet afneembaar
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om je telefoon bij je te dragen? Dan is de Phone Pouch van Monk & Anna de perfecte keuze voor jou. Deze telefoontas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Phone Pouch heeft een compact formaat met afmetingen van 10 cm breed, 1 cm diep en 15.7 cm hoog. Hierdoor past je telefoon perfect in de tas, samen met andere essentiële items zoals je sleutels en portemonnee.

Deze telefoontas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De kleur hardware is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is die goed past bij elke outfit.

De Phone Pouch is afkomstig van het gerenommeerde merk Monk & Anna, bekend om hun kwaliteitsproducten en oog voor detail. De kleur van deze specifieke tas is Grain Milk, wat een subtiele en elegante uitstraling geeft.

De tas is voorzien van een druksluiting, waardoor je telefoon veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft. De schouderband is niet verstelbaar en niet afneembaar, wat zorgt voor een comfortabele en handsfree draagervaring.

Met de Phone Pouch van Monk & Anna heb je niet alleen een praktische oplossing voor het dragen van je telefoon, maar ook een trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies