Michael Kors

Parker Medium Chain Swag Camera Crossbody Brown/Acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.9 cm
Diepte 6.3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14.6 cm
Materiaal Synthetisch materiaal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown/Acorn
Merk product code 32F2G7PC8B
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Parker
Type sluiting Ritssluiting

De Parker Medium Chain Swag Camera Crossbody is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 20.9 cm, een diepte van 6.3 cm en een hoogte van 14.6 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentials mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn vakmanschap en stijlvolle ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De bruine/acorn kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor deze tas perfect past bij elke outfit.

Met de ritssluiting kun je gemakkelijk en veilig je spullen opbergen. Daarnaast heeft de tas ook een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. Het buitenvak met druksluiting en het open buitenvak bieden extra opbergmogelijkheden voor kleine items die je snel bij de hand wilt hebben.

De Parker Medium Chain Swag Camera Crossbody maakt deel uit van de Parker serie van Michael Kors, wat staat voor tijdloze elegantie en functionaliteit. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel om je look compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies