Michael Kors

Jet Set Travel Large EW Crossbody black & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam black & gold colored hardware
Merk product code 32S4GTVC3L
Opberg opties 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Jet Set Travel Large EW Crossbody van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze tas zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 16 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van de tas is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Jet Set Travel Large EW Crossbody is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze tas 3 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

Deze crossbodytas is onderdeel van de Jet Set serie van Michael Kors. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De zwarte kleur in combinatie met de goudkleurige hardware geeft deze tas een elegante en trendy uitstraling.

De Jet Set Travel Large EW Crossbody is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Met de merkproductcode 32S4GTVC3L weet je zeker dat je een authentiek Michael Kors item in handen hebt. Waar wacht je nog op? Bestel deze must-have crossbodytas vandaag nog en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies