Michael Kors

Jet Set Lg Ew Crossbody Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Canvas
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 32F1GJ6C7B
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Jet Set Lg Ew Crossbody van Michael Kors precies wat je nodig hebt! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze tas zijn perfect voor al je dagelijkse benodigdheden. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 17 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het canvas materiaal zorgt voor duurzaamheid en een trendy uitstraling.

De goudkleurige hardware geeft deze tas een luxe en elegante uitstraling. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Jet Set Lg Ew Crossbody is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas 2 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse essentials, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. De bruine kleur van het merk geeft deze tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De Jet Set Lg Ew Crossbody van Michael Kors is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele crossbodytas. Bestel nu en voeg deze must-have tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies