Michael Kors

Jet Set Charm Small Phone Crossbody Soft Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.7 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.4 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Soft Pink
Merk product code 32S1GT9C5L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met druksluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Druksluiting, Overslag

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Jet Set Charm Small Phone Crossbody van Michael Kors perfect voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze tas zijn 17.7 cm breed, 5 cm diep en 11.4 cm hoog. Het compacte formaat maakt het ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen, zonder dat de tas te zwaar of onhandig wordt.

De Jet Set Charm Small Phone Crossbody is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze tas is onderdeel van de Jet Set Charm serie van Michael Kors. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze crossbodytas.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met druksluiting en een open binnenvak, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt meenemen, er is voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

De schouderband van deze tas is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu de voorkeur geeft aan een crossbody-stijl of liever de tas als clutch draagt, de keuze is aan jou.

De Jet Set Charm Small Phone Crossbody is verkrijgbaar in de kleur Soft Pink, wat zorgt voor een vrouwelijke en trendy uitstraling. De druksluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig zijn en toch gemakkelijk toegankelijk blijven.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en modieuze crossbodytas, dan is de Jet Set Charm Small Phone Crossbody van Michael Kors de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van stijlvol gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies