Michael Kors

Jet Set Charm Sm Ns Chn Phn Xbody vanilla/acrn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam vanilla/acrn
Merk product code 32T0GT9C1B
Opberg opties 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Jet Set Charm Sm Ns Chn Phn Xbody is een stijlvolle crossbodytas van het merk Michael Kors. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige vanilla/acrn kleur, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe en trendy touch.

Met een breedte van 13 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 18.5 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Het volume van de tas is 1 liter, waardoor je voldoende opbergruimte hebt.

De Jet Set Charm Sm Ns Chn Phn Xbody heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Naast het hoofdvak heeft deze tas ook nog een handig open buitenvak, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je telefoon of sleutels.

Met de Jet Set Charm Sm Ns Chn Phn Xbody van Michael Kors ben je altijd stijlvol onderweg. Deze tas combineert functionaliteit met een trendy design en is een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies