Michael Kors

Jade Xs Gusset Crossbody brown acorn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam brown acorn
Merk product code 32H9GJ4C0B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken, 2 open buitenvakken
Serie Jade
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

De Jade Xs Gusset Crossbody is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 14 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt deze tas luxe en stijl uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De bruine acorn kleur geeft een warme en tijdloze uitstraling.

Met de magneetsluiting en overslag is deze tas gemakkelijk te openen en te sluiten, terwijl je spullen veilig opgeborgen blijven. Het interieur van de tas biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, twee open binnenvakken en twee open buitenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

Met een volume van 1 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg om al je dagelijkse benodigdheden mee te nemen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Jade Xs Gusset Crossbody is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met deze prachtige crossbodytas van Michael Kors. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en elegantie die deze tas te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies