Michael Kors

Heather XS Crossbody Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 32S2G7HC0L
Opberg opties 1 open buitenvak, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Heather
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag

De Heather XS Crossbody is een stijlvolle en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 13 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Heather XS Crossbody is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De tas is uitgevoerd in de kleur Black, wat perfect past bij elke outfit. De merkproductcode van deze tas is 32S2G7HC0L.

De tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een open buitenvak en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden. De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de tas kunt dragen op een manier die voor jou het meest comfortabel is.

De Heather XS Crossbody maakt deel uit van de Heather serie en heeft een magneetsluiting met overslag. Deze sluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je tas. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze crossbodytas een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies