MATT NAT

Sam Purity Crossbody Bag Flora

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24.1 cm
Diepte 7.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Flora
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Purity
Type sluiting Ritssluiting

De Sam Purity Crossbody Bag is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is perfect voor dagelijks gebruik.

Met een breedte van 24.1 cm, een diepte van 7.6 cm en een hoogte van 16.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het verstelbare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Sam Purity Crossbody Bag is gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De tas is onderdeel van de populaire Purity serie van het merk Matt Nat. De kleur van de tas, genaamd Flora, is een prachtige toevoeging aan elke outfit.

Wat deze tas extra praktisch maakt, is het binnenvak met ritssluiting. Hierin kun je kleine waardevolle spullen veilig opbergen, zodat je altijd georganiseerd blijft.

De Sam Purity Crossbody Bag sluit met een handige ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Sam Purity Crossbody Bag. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van mode en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies