LouLou Essentiels

Vintage Croco Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 10BAGW04S
Opberg opties 3 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Vintage Croco
Stijl Trendy
Type sluiting Druksluiting, Overslag

Ben je op zoek naar een trendy crossbodytas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Vintage Croco van LouLou Essentiels echt iets voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 4 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen.

De Vintage Croco heeft een stijlvolle donkerblauwe kleur, die perfect past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling. De druksluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Hij heeft maar liefst 3 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting en 1 buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en overzichtelijk opbergen.

De Vintage Croco is speciaal ontworpen voor dames en biedt ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is de Vintage Croco van LouLou Essentiels een must-have voor elke fashionista. Bestel hem nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies