LouLou Essentiels

Sugar Snake Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code 01MOBILEBAG29LG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar
Serie Sugar Snake
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy crossbodytas die perfect is voor dames? Maak kennis met de Sugar Snake van LouLou Essentiels. Deze stijlvolle tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige hardware voor een luxe uitstraling. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 17 cm, is deze tas compact maar toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen.

De Sugar Snake tas heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven. En het beste van alles? Deze tas biedt ook ruimte voor muntgeld, waardoor je geen aparte portemonnee nodig hebt.

Met de Sugar Snake tas ben je niet alleen praktisch, maar ook helemaal on-trend. De zwarte kleur en de opvallende slangenprint maken deze tas een echte eyecatcher. Of je hem nu combineert met een casual outfit of een avondlook, deze tas voegt direct een vleugje stijl toe aan elke outfit.

Ben je klaar om je accessoiregame naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Sugar Snake crossbodytas van LouLou Essentiels. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je fashion choices!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies