LouLou Essentiels

Doux Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 19CROSSBODY158LG
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Doux van LouLou Essentiels de perfecte keuze voor jou! Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 15 cm is de Doux compact genoeg om comfortabel mee te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Doux is uitgerust met een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en stijl. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het buitenvak met ritssluiting en het binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden bieden.

Met de merknaam "LouLou Essentiels" en de kleurnaam "Cognac" straalt de Doux elegantie en klasse uit. De unieke productcode "19CROSSBODY158LG" maakt deze tas nog specialer en exclusiever.

Wacht niet langer en voeg de Doux crossbodytas toe aan je collectie! Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en hoogwaardige materialen zal deze tas zeker een favoriet worden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies