LouLou Essentiels

Coachella Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cream
Merk product code 28CROSSBODY167DG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Coachella
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Coachella van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 12 cm is deze tas compact genoeg om comfortabel mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Coachella is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle touch. De kleur van de tas is Cream, zoals aangegeven door het merk LouLou Essentiels. De merkproductcode van deze specifieke tas is 28CROSSBODY167DG.

Wat deze crossbodytas extra handig maakt, is het buitenvak met ritssluiting. Hierin kun je gemakkelijk je telefoon, sleutels of andere kleine items opbergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Coachella maakt deel uit van de Coachella-serie, die bekend staat om zijn trendy en veelzijdige ontwerpen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens je dagelijkse avonturen.

Met de Coachella crossbodytas van LouLou Essentiels ben je helemaal klaar om stijlvol en georganiseerd op pad te gaan. Bestel nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies