LouLou Essentiels

Classy Croco Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Beige
Merk product code 01MOBILEBAG149S
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Classy Croco is een prachtige crossbodytas voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze tas zowel stijlvol als duurzaam. Het merk achter deze tas is LouLou Essentiels, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De tas heeft een mooie beige kleur, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de Classy Croco heb je voldoende opbergmogelijkheden. De tas heeft een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine essentials veilig kunt opbergen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit of een avondje uit, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Classy Croco is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Geen gedoe met losse sluitingen of knopen, maar gewoon een eenvoudige en betrouwbare sluiting. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Met de Classy Croco van LouLou Essentiels voeg je een vleugje elegantie toe aan je outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt verwennen met een chique uitstraling, deze crossbodytas is de perfecte keuze. Bestel nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies