LouLou Essentiels

Amour Gold Dark Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Dark Red
Merk product code 03POUCH110G
Opberg opties 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Amour
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Amour Gold is een trendy crossbodytas van het merk LouLou Essentiels. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stijlvolle uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze tas niet alleen duurzaam maar ook elegant. De Dark Red kleur en zilverkleurige hardware geven de tas een luxe uitstraling.

Met een breedte van 8 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 19 cm biedt de Amour Gold voldoende ruimte voor al je essentials. Het heeft 3 open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra draagcomfort en veelzijdigheid.

De Amour Gold is onderdeel van de Amour serie en heeft een ritssluiting voor veilige opslag van je waardevolle spullen. Met een volume van 1 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze crossbodytas is de perfecte aanvulling op je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies