Liu Jo

Adonide Cross Over Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Nero
Merk product code AA3161E0086
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Adonide
Type sluiting Ritssluiting

De Adonide Cross Over is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 15 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas.

De Adonide Cross Over is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Liu Jo staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is Nero, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.

De tas heeft verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Adonide Cross Over maakt deel uit van de Adonide serie, wat staat voor stijlvolle en trendy accessoires. De tas sluit met een ritssluiting, wat zorgt voor extra veiligheid en gemak. Met deze tas maak je zeker een fashion statement en ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies