Legend

Varzo Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 17 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Brown
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Varzo van Legend de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Varzo heeft een breedte van 25 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 17 cm. Hierdoor biedt de tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen, zonder dat hij te groot of te zwaar wordt. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de verstelbare schouderband. Hierdoor kun je de tas op de gewenste lengte dragen en hem aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast heeft de Varzo een magneetsluiting en een overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en trendy uitstraling. De kleur van de tas is bruin, wat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Daarnaast heeft de Varzo 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je kleine items gemakkelijk kunt organiseren.

Met een inhoud van 1 liter biedt de Varzo voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zoals je portemonnee, telefoon en sleutels. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Als je op zoek bent naar een crossbodytas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Varzo van Legend de perfecte keuze. Bestel hem nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies