Legend

Vaggio Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 14 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Cognac
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Maak kennis met Vaggio, de perfecte crossbodytas voor dames. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 14 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt Vaggio stijl en kwaliteit uit.

Deze tas is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Gemaakt van ecologisch en gerecycled materiaal, draagt Vaggio bij aan een betere wereld. Het heeft zelfs het Leather Working Group (LWG) keurmerk ontvangen, wat aangeeft dat het voldoet aan strenge milieunormen.

Met een verstelbare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. De cognackleur van het leer geeft Vaggio een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Wat opbergmogelijkheden betreft, heeft Vaggio een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk bij de hand hebben. Met een volume van 1 liter is deze tas compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, terwijl je toch al je belangrijke spullen bij je hebt.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame crossbodytas, dan is Vaggio van Legend de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies