Legend

Pino Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 15 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Pink
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met Pino, de perfecte crossbodytas voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 15 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Gemaakt van hoogwaardig leer en met een verstelbare en afneembare schouderband, is Pino zowel duurzaam als veelzijdig. Het materiaal is ecologisch en gerecycled, waardoor je met deze tas een bewuste keuze maakt voor het milieu. Daarnaast is Pino voorzien van het Leather Working Group (LWG) keurmerk, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het leer bevestigt.

Deze crossbodytas biedt verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of een avondje uit, Pino is de ideale metgezel.

Met zijn opvallende roze kleur, die ook wel bekend staat als "Merk kleurnaam", voegt Pino een vleugje speelsheid en vrouwelijkheid toe aan elke outfit. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt look of een elegante avondjurk, deze tas zal zeker de aandacht trekken.

Wacht niet langer en voeg Pino toe aan je collectie. Met zijn trendy design, duurzaamheid en praktische eigenschappen, zal deze crossbodytas zeker een favoriet worden in je garderobe. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies