Legend

Pantano Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Beige
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 3 l

De Pantano is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 20 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van ecologisch en gerecycled leer, draagt de Pantano bij aan duurzaamheid. Het leer is afkomstig van leveranciers die voldoen aan de normen van de Leather Working Group (LWG), wat garant staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

De Pantano is uitgevoerd in een prachtige beige kleur, met zilverkleurige hardware voor een moderne uitstraling. De tas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken biedt de Pantano voldoende opbergmogelijkheden voor je telefoon, portemonnee, sleutels en andere benodigdheden. Met een volume van 3 liter is deze tas compact en toch ruim genoeg voor dagelijks gebruik.

De Pantano van het merk Legend is niet alleen een praktische tas, maar ook een fashion statement. Met zijn duurzame materialen, verstelbare schouderband en stijlvolle design is deze crossbodytas een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies