Kurt Geiger

Mini Kensington Crossbody Bag Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 1470848109
Schouderband Afneembaar
Serie Kensington
Type sluiting Magneetsluiting

De Mini Kensington Crossbody Bag van Kurt Geiger is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 13 cm, is deze tas perfect om al je essentiële items in op te bergen. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas luxe uit.

De afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je stemming en outfit. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je benodigdheden.

De Mini Kensington Crossbody Bag behoort tot de Kensington serie van Kurt Geiger en is verkrijgbaar in de kleur Camel. Met de merkproductcode 1470848109 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, deze tas is de perfecte metgezel. Voeg een vleugje stijl toe aan elke outfit met de Mini Kensington Crossbody Bag van Kurt Geiger.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies