Kurt Geiger

Fabric Mini Kensington V Beige Fabric

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Textiel
Merk Kurt Geiger
Merk kleurnaam Beige Fabric
Merk product code 3036240609
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Kensington
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 1 l

De Fabric Mini Kensington V is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 14 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het beige stoffen materiaal, waardoor deze tas perfect is voor elke gelegenheid.

Deze crossbodytas van Kurt Geiger heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Met 1 open binnenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden zonder dat het te veel ruimte inneemt.

De Fabric Mini Kensington V maakt deel uit van de Kensington serie van Kurt Geiger. Met een inhoud van 1 liter is deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, deze crossbodytas is de perfecte metgezel.

Met de merknaam "Beige Fabric" en de productcode "3036240609" weet je dat je een kwaliteitsproduct van Kurt Geiger in handen hebt. Bestel vandaag nog je eigen Fabric Mini Kensington V en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies