Kipling

Arto Doodle Jcq

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Doodle Jcq
Merk product code KI4964
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Arto
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Arto van Kipling de perfecte keuze voor jou! Deze crossbodytas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en is ontworpen voor volwassenen.

De Arto heeft een moderne uitstraling en is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal. Met een breedte van 29 cm, een hoogte van 26 cm en een diepte van 4 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het volume van 6 liter zorgt ervoor dat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen.

Deze crossbodytas is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Arto ook nog eens handige opbergopties, zoals een binnenvak met ritssluiting en twee buitenvakken met ritssluiting.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle touch, terwijl de merknaam "Kipling" staat voor kwaliteit en vakmanschap. De Arto behoort tot de "Doodle Jcq" kleurnaam en heeft de productcode "KI4964". Deze tas maakt deel uit van de populaire Arto serie van Kipling.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden wilt doen, de Arto is de ideale metgezel. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze trendy crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies