Kipling

Alvar Grey Gris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Grey Gris
Merk product code KPK1333589L1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Alvar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

De Alvar is een stijlvolle crossbodytas van het merk Kipling. Met zijn afmetingen van 33 cm breed, 4.5 cm diep en 26 cm hoog, is deze tas perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, biedt de Alvar zowel kwaliteit als stijl. De tas is uitgevoerd in de kleur Grey Gris, wat een moderne en veelzijdige uitstraling geeft.

Met de Alvar heb je voldoende opbergmogelijkheden. De tas heeft 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of een avondje uit, de Alvar biedt genoeg ruimte voor al je essentials.

De schouderband van de Alvar is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Dit zorgt voor een comfortabele draagervaring, ongeacht je lengte of lichaamsbouw. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven en voorkomt dat er iets uitvalt tijdens het dragen.

Met een volume van 5 liter biedt de Alvar voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere essentials wilt meenemen, de Alvar is de ideale metgezel.

De Alvar is onderdeel van de Alvar serie van Kipling, wat staat voor kwaliteit, functionaliteit en stijl. Met zijn moderne design en praktische eigenschappen is de Alvar een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene. Voeg deze crossbodytas toe aan je collectie en maak een statement met je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies