Kipling

Abanu Multi Signature Emb

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Signature Emb
Merk product code KPKI3492K591
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Abanu
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Abanu Multi van Kipling precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is perfect voor volwassenen.

De Abanu Multi heeft een compact formaat van 19 cm breed, 8 cm diep en 13 cm hoog. Het is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Signature Emb, wat een unieke en trendy uitstraling geeft.

Wat deze tas echt speciaal maakt, is de vele opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak en 1 open buitenvak, kun je al je essentials georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt meenemen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De Abanu Multi heeft ook een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of crossbody, het kan allemaal.

Met een inhoud van 3 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, de Abanu Multi is de perfecte metgezel.

Kies voor stijl, functionaliteit en kwaliteit met de Abanu Multi crossbodytas van Kipling. Bestel nu en maak een statement met je accessoires!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies