Kipling

Abanu M Green Moss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Green Moss
Merk product code KPKI707688D1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Abanu
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Abanu M van Kipling precies wat je nodig hebt! Deze crossbodytas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en heeft een stijlvolle uitstraling.

De Abanu M heeft een breedte van 24 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik. Het materiaal van deze tas is gemaakt van duurzaam polyamide, wat zorgt voor een lange levensduur.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. Daarnaast heeft de Abanu M verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Abanu M is onderdeel van de populaire Abanu serie van Kipling. Het merk Kipling staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze tas is Green Moss, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

Met een volume van 4 liter biedt de Abanu M voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Abanu M crossbodytas van Kipling toe aan je collectie! Bestel hem nu en geniet van stijlvol gemak en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies