HVISK

Moon Black Stroke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Black Stroke
Merk product code H2331
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Moon
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

Ontdek de Moon handtas van HVISK, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 18 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Moon handtas bij aan een duurzamere wereld. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan deze tas.

De Moon handtas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Het 1 binnenvak met ritssluiting zorgt voor extra organisatie en helpt je om je belangrijke items geordend te houden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Moon handtas is de perfecte metgezel.

Met de Black Stroke kleurnaam en de merkproductcode H2331 straalt de Moon handtas elegantie en klasse uit. De Moon handtas maakt deel uit van de Moon serie, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met een volume van 5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van de Moon handtas van HVISK. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje glamour toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies