HVISK

Moon Green Defend

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Green Defend
Merk product code H2329
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Moon
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

De Moon handtas van HVISK is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Met een breedte van 38 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 18 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Moon handtas bij aan een duurzame mode-industrie.

De Moon handtas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en georganiseerd blijven. Het 1 binnenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden. De zwarte kleur hardware geeft de tas een moderne uitstraling.

De Moon handtas behoort tot de Green Defend serie van HVISK. Met de merkproductcode H2329 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Moon handtas is de perfecte metgezel met een volume van 5 liter.

Met HVISK's Moon handtas maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzame toekomst. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en verantwoordelijkheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies