HVISK

Elude Trace Structure Cloud

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Cloud
Merk product code H2558
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Elude
Type sluiting Magneetsluiting

De Elude Trace Structure is een stijlvolle crossbodytas van HVISK. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 15 cm, is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar een compacte maar toch ruime tas. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en trendy uitstraling. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de Elude Trace Structure een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

Deze tas uit de Elude serie van HVISK is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De Cloud kleur geeft de tas een frisse en eigentijdse look. Met de merkproductcode H2558 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Elude Trace Structure heeft een binnenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je essentials.

Kies voor de Elude Trace Structure en maak een fashion statement. Met HVISK ben je niet alleen trendy, maar ook bewust bezig met het milieu. Ga voor duurzaamheid en stijl met deze gerecyclede crossbodytas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies