HVISK

Cayman Purple Match

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Purple Match
Merk product code H2448
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Cayman
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 2 l

De Cayman crossbodytas van HVISK is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 18 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van gerecycled polyester en de zwarte kleur hardware geven de tas een moderne en duurzame uitstraling.

De Cayman tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de tas een open binnenvak en een open buitenvak, waardoor je gemakkelijk bij je belangrijkste items kunt.

De Cayman tas behoort tot de Purple Match serie van HVISK en heeft de productcode H2448. Met een volume van 2 liter is deze tas perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Cayman crossbodytas is de ideale metgezel.

Met HVISK's focus op duurzaamheid en gerecycled materiaal, kun je met trots deze trendy en milieubewuste tas dragen. Bestel vandaag nog jouw eigen Cayman crossbodytas en voeg een vleugje stijl toe aan elke outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies