HVISK

Casset Black Stroke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk HVISK
Merk kleurnaam Black Stroke
Merk product code H2370
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Casset
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

De Casset handtas van HVISK is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan een duurzame mode-industrie.

De Casset handtas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig binnenvak met ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen georganiseerd kunt houden.

De Casset handtas is onderdeel van de Black Stroke serie van HVISK. Met zijn zwarte kleur hardware en merk kleurnaam, straalt deze tas elegantie en stijl uit. De tas is voorzien van het merkproductcode H2370, wat aangeeft dat het een authentiek HVISK-product is.

Met een volume van 14 l biedt de Casset handtas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

Maak een statement met de Casset handtas van HVISK. Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit met deze prachtige handtas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies