Hismanners

Arrow Crossbody Phone Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Hismanners
Merk kleurnaam Black
Merk product code B006
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Stijl Professioneel
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle tas die perfect is voor onderweg? Dan is de Arrow Crossbody Phone Bag van Hismanners echt iets voor jou! Deze crossbodytas is speciaal ontworpen voor heren en heeft een professionele uitstraling.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft gunmetal kleurige hardware, wat zorgt voor een stoere en moderne look. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 18 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen.

De Arrow Crossbody Phone Bag heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met de Arrow Crossbody Phone Bag van Hismanners ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies