Herschel Supply Co.

Nova Crossbody black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.7 cm
Diepte 5.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17.8 cm
Materiaal Nylon
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam black
Merk product code 10727
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Nova
Type sluiting Ritssluiting

De Nova Crossbody van Herschel Supply Co. is een stijlvolle en praktische tas voor volwassenen. Met een breedte van 12.7 cm, een diepte van 5.1 cm en een hoogte van 17.8 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is de Nova Crossbody zowel trendy als stevig. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling aan deze tas, terwijl de merknaam "Herschel Supply Co." staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Met een verstelbare schouderband kun je de tas aanpassen aan jouw gewenste lengte en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

De Nova Crossbody maakt deel uit van de Nova serie, wat betekent dat het een trendy en eigentijds ontwerp heeft. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Nova Crossbody van Herschel Supply Co. ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel nu en voeg deze must-have tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies