Guess

Noelle Xbody Flap Organizer Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12.7 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWZG78 79790
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met druksluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Noelle
Type sluiting Magneetsluiting

De Noelle Xbody Flap Organizer is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 12.7 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze tas.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is de Noelle Xbody Flap Organizer zowel stijlvol als duurzaam. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur van de tas geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met druksluiting en een open binnenvak, kun je al je spullen georganiseerd houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor comfort en veelzijdigheid in het dragen van de tas.

De Noelle Xbody Flap Organizer maakt deel uit van de Noelle serie en heeft een handige magneetsluiting. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel om je outfit compleet te maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies