Guess

Noelle Crossbody Camera Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWVG78 79140
Opberg opties 2 open binnenvakken
Serie Noelle
Type sluiting Ritssluiting

De Noelle Crossbody Camera is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 14 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft een goudkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Noelle Crossbody Camera is van het bekende merk Guess en heeft de kleurnaam "Black". De productcode van deze tas is HWVG78 79140. Met zijn ritssluiting is deze tas veilig af te sluiten en blijven je spullen goed beschermd. Daarnaast biedt de tas twee open binnenvakken, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De Noelle Crossbody Camera maakt deel uit van de Noelle serie, die bekend staat om zijn moderne en trendy ontwerpen. Deze tas is perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of een dagje uit is. Met zijn compacte formaat en stijlvolle uitstraling is deze tas een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies