Furla

Primula Mini Crossbody Mineral Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Mineral Green
Merk product code WB00667 BX0613 9035
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Primula
Type sluiting Ritssluiting

De Primula Mini Crossbody is een stijlvolle toevoeging aan jouw collectie. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 12 cm, is deze tas perfect voor dagelijks gebruik. Het goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan de tas. Gemaakt van hoogwaardig leer, is de Primula Mini Crossbody zowel duurzaam als trendy.

Speciaal ontworpen voor dames, is deze tas een must-have accessoire. Het verstelbare en afneembare schouderband biedt veelzijdigheid en comfort. Met een ritssluiting is jouw waardevolle inhoud veilig opgeborgen.

De Primula Mini Crossbody behoort tot de Primula serie van het bekende merk Furla. De kleur van de tas, Mineral Green, voegt een vleugje frisheid toe aan jouw outfit. Met de merkproductcode WB00667 BX0613 9035, is deze tas uniek en herkenbaar.

De tas biedt een open binnenvak voor het gemakkelijk opbergen van jouw essentials. Of je nu onderweg bent naar werk, een avondje uit of een dagje winkelen, de Primula Mini Crossbody is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies