Furla

Primula Mini Crossbody Doub Felce Metal Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Felce Metal Taupe
Merk product code WB00903 BX1232 9035
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Primula
Type sluiting Ritssluiting

De Primula Mini Crossbody Doub is een stijlvolle toevoeging aan jouw collectie crossbodytassen. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 14 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële items mee te nemen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze tas van het bekende merk Furla een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid. De felce metal taupe kleur geeft de tas een trendy uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, waardoor hij veelzijdig en praktisch is.

De Primula Mini Crossbody Doub uit de Primula serie is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Het interieur van de tas heeft één open binnenvak, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

Met de merkproductcode WB00903 BX1232 9035 weet je zeker dat je een authentiek Furla-product in handen hebt. Dames van alle leeftijden zullen dol zijn op deze trendy en praktische crossbodytas. Voeg de Primula Mini Crossbody Doub toe aan je collectie en geniet van stijl en functionaliteit in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies