Furla

Metropolis Mini Crossbody Cerulean

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Cerulean
Merk product code WB00828 AX0733 1007
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Metropolis
Type sluiting Kliksluiting

De Metropolis Mini Crossbody is een stijlvolle en praktische crossbodytas voor dames. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is ontworpen door het bekende merk Furla. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas luxe en kwaliteit uit.

Met een breedte van 16 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 11.5 cm is de Metropolis Mini Crossbody compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, precies zoals jij het wilt.

De goudkleurige hardware geeft deze tas een elegante en trendy uitstraling. De kliksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Metropolis Mini Crossbody ook nog eens opbergmogelijkheden met het open binnenvak.

De Metropolis Mini Crossbody is onderdeel van de Metropolis serie van Furla. De kleur van deze tas is cerulean, wat zorgt voor een frisse en opvallende look. Met de unieke productcode WB00828 AX0733 1007 ben je verzekerd van een authentiek Furla-product.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Metropolis Mini Crossbody is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg deze trendy en functionele tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies