Furla

Furla 1927 Mini Crossbody 20 Ballerina I

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Ballerina I
Merk product code BAFKACO
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Draaisluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Furla 1927 Mini Crossbody 20 perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is ontworpen door het bekende merk Furla. Met zijn compacte formaat van 20 cm breed, 7 cm diep en 13.5 cm hoog, is deze tas ideaal voor dagelijks gebruik.

De Furla 1927 Mini Crossbody 20 is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Het merk Furla staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dat is zeker terug te zien in dit product.

Met een afneembare schouderband kun je deze tas op verschillende manieren dragen. Of je nu kiest voor een crossbody-stijl of liever de tas als clutch gebruikt, de keuze is aan jou! De draaisluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl het 1 liter volume voldoende ruimte biedt voor al je essentials.

De Furla 1927 Mini Crossbody 20 heeft een merkkleurnaam genaamd "Ballerina I" en een unieke merkproductcode "BAFKACO". Met 1 open binnenvak kun je gemakkelijk je spullen organiseren en snel vinden wat je nodig hebt. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have accessoire voor elke fashionista.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Furla 1927 Mini Crossbody 20 toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies