Furla

Club 2 Small Crossbody 26 Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero
Merk product code WB00920 BX0053 1007
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Club 2
Type sluiting Kliksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Club 2 Small Crossbody 26 van Furla de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Club 2 Small Crossbody 26 heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 23 cm. Hierdoor biedt de tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen, zonder dat hij te groot of onhandig wordt. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, waardoor de tas een echte eyecatcher wordt.

Met de handige kliksluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, terwijl het 1 binnenvak met ritssluiting ervoor zorgt dat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De Club 2 Small Crossbody 26 is onderdeel van de Club 2 serie en heeft de merknaam "Furla" en kleurnaam "Nero". De unieke productcode van deze tas is "WB00920 BX0053 1007".

Kortom, de Club 2 Small Crossbody 26 is de ideale tas voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit. Bestel deze prachtige crossbodytas vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies