Furla

1927 Mini Crossbody Ballerina I

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Ballerina I
Merk product code EAV6ACO
Opberg opties 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 1 l

De 1927 Mini Crossbody is een stijlvolle en praktische tas voor dames. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 12 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en luxe uit.

Het merk Furla staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en de 1927 Mini Crossbody is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Ballerina I" en de productcode "EAV6ACO" is deze tas een echte eyecatcher.

De 1927 Mini Crossbody biedt verschillende opbergmogelijkheden met 4 open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, voor optimaal comfort.

De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl het volume van 1 liter voldoende ruimte biedt voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de 1927 Mini Crossbody is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies